Saturday, 15 October 2011

baby saya sudah ada baju yaww!

assalamualaikum...



*gambar hiasan ; ihsan pakcik google. ;)


helloww. hawauyuu awak awak semua? hikk. tadi after pickup adik aku dekat poly shah alam tuh, kitorang gegedik gatal nak pi plaza alam sentral. atau lebih fofular feymes amous dgn panggilan PAS oleh org2 sekitar sana. sapa dok shah alam sini angkat keyboard ! ;)

oyeah festaim aku jejak situ. not bad lah. selalu pegi selayang mall je paling2 'grand' pon. rawang ni apa je ada. nak tunggu jusco siap haih entah bila. kehkeh. kira kalau nak dibandingkan dengan selayang mall, lagi byk pilihan dekat PAS sana. macam bag. huish,siyes rambang mata aku tadi.naseb lah poket mmg tengah kering. so boleh usha usha manja ajelah. takpe2,next time pegi haruslah aku rembat satu. *kalau dah ter'rembat' satu, makanya koleksi henbeg aku bertambah, bila henbeg bertambah makanya mak akan mengamuk sakan sebab beg yg ada pon tak terpakai.hew hew.  -_- *


tadi dah ushausha henbeg jenis cam briefcase neh. sekarang kan tgh in beg macam neh. haish ! bila boleh rembat satu neh?  *_*



because of duit aku sangat limited sekarang, so aku hanya dapat merembat case hp satu! lama dah carik. selalu je takde. bengang je. aku guna sony vivaz pro. kan ada satu lagi jenis sony vivaz. beza dia vivaz takde slide. vivaz pro ada slide. asal tanya je ada yg sony vivaz aje. and yeah at last, ada jugak case vivaz pro. huu. naseb menyebelahi daku. so rembat satu! rm20 je pon. mula2 rasa macam a bit expensive jugak. sebab bajet2 harga cam belas2 je kan. tp rembat jugaklah. dah ada. takkan nak tunggu sampai hp aku calar balar retak seribu kott baru nak beli kan. sudah terlambat itu. kehkeh. 

so introduce uollss my baby pinkish vivaz pro..  ;)




haish. lega dah ada baju neh. takdelah risau nak letak hp kat mana2 pon. dah tapayah lapiklapik semua kan. dulu nak letak pon ala ala slowmotion gitu. takut calar uollss.   ;)




errkk. maafkan gadis ini. teruplod pulaks. hii. bila lama2 tengok gambar neh tetiba aku rasa muka aku dalam gambar neh macam muka patung kena siat woh. ahaha. *mukasayatakflawlesspuneditphotoshopaje*


kbai awak semua.  



♥ terima kasih kerana sudi baca ♥


1 kawan curah isi haty:

DoodleLicious said...

Haiii...sala perkenalan..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...