Tuesday, 4 October 2011

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER LAGI

assalamualaikum...


tadi aku pegi jalan jalan belog orang.tetiba terjumpa satu belog ni buat segmen jom tambah follower.lalu aku terjoin.festaim menjoinkan diri dgn mendalah2 cenggini.kehkeh.



meh meh sape nak tambah follower boleh join jugak sila klik dekat gambar burung biru comel dekat atas ni.   ;)

♥ terima kasih kerana sudi baca ♥


20 kawan curah isi haty:

Noriko Miyosyi Aizawa said...

follower no 10...
join dari segmen yang same..

jemput singgah belog saye..

wanie wonek said...

datang dari segmen cik may. jom singgah blog saya pulak. ops, lupa pulak nk gtau. saya suda follow blog kamu ok? hehehe ..

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

Nabihah Zainal said...

NZ datang follow sini dari

http://bintuzainal14.blogspot.com

jom ikuti perkembangan blog NZ :)
keep in touch

Pinkyz Ladies said...

dah follow awak..
jemput singgah blog saya k

http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

waniey syazwani said...

datang dari segmen sama
dah follow blog awak
jemput ke blog saya
:)

AdanyaKauUntukku said...

i follow.....

nurul-stylin said...

follow me back ;)

AQiLaH QeYLa said...

dr segmen yg sma..
done follow.. :)

YNA said...

dari segmen yg sama..

salam perkenalan :)

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Tambah Follower Lagi...

Dah follow awak...

Mari singgah blog saye plak... Followlah sekali ye...

http://ana-adni-collection.blogspot.com

http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

Nafisah Ruslan said...

rajinnya bersegmen ^^
semoga bertambah follower.. hehe

Nafisah Ruslan said...

rajinnya bersegmen ^^
semoga bertambah follower.. hehe

gigitjari said...

dah follow
follow kita jugak ye..
dari segmen yg sama
http://slight-fat.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

mc'yun.. said...

hiii, we are in the same segment..

follow me back if u like

ezzah hamizah said...

following u. dari segmen yg sama juga ^^

~ieda~ said...

salam...aii...kite dr segmen yg sm jg...kite dh follow awk naty follow me back ya ^_~

Asyikin said...

hye, dtg dr segmen yg sama, selamat berkenalan :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

Asyikin said...

hye dtg dr segmen yang sama, selamat berkenalan, sudah follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

Muhammad Amierrul said...

Datang dari segmen yg sama..Done follow..Follow me back..

http://muhammadamierrul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

maszull said...

assalamualaikum ain....mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom dtg blog mama kalau sudi follow mama yer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...